Friday, July 11, 2014

Jom Join Shaklee

salam syg semua...

rata-rata yg bukak blog mummy ni, komfem nk tahu psl shaklee, nak servei psl shaklee.. o yang memang dah makan shaklee pon....


mmg bagus uol ambil shaklee ni..ketulenan 100%.tak diragui dah.sana sini shaklee kan...
tapi..apa yg mummy boleh sarankan...apa kata alang2 kita dah beli shaklee, makan shaklee dan dah rasa best nya shaklee...so apa kata kita join shaklee je...RM 75 je keahlian seumur hdp...

apa yg anda dapat juin shaklee????

- of koz anda akan dapat harga ahli. walaupon untuk kegunaan anda sendri, anda akan dpt keuntungan yg  15-20%
- boleh beli direct melalui web shaklee. pilih barang, byr dan bagi alamat..zupp...brg sampai depan rumah..tak perlu lg nk cari agen, tak perlu nk servei...sbb anda sendri automatik dah jadi SID Shaklee
- peluang anda untuk berniaga online. sifu2 atau upline anda sendiri akan bantu n support anda bagaimana untuk melebarkan sayap dalam perniagaan online ni...bukan perniagaan online shj, anda boleh jual direct kpd kenalan2 anda di luar sana..pada bos2 anda ke..sedara mara ker...

- RM Bonus based point pembelian produk shaklee. lagi banyak anda dpt point, lg byk la RM anda dpt.

- Trip ke luar negara dan mengerjakan umrah..ikut pencapaian anda di mana anda di dlm Shaklee
- Berpeluang ke National Conference

hurm best kan??? byk lagi kelebihan jadi shaklee ni..anda juga akan dpt family besar anda yg saling membantu dan gojes2 blka...


so apa tunggu lagi..mummy sentiasa mengalu2kan anda...sentiasa untuk membantu anda...sbb shaklee ni bukan mcm MLM lain yang ade rantai2 tu..dlm shaklee ni..tak kira die atas atau bwh ke..jika anda ke depan, anda pasti boleh berjaya...

ok, as link kat atas blog mummy ni, cara2 utk menjadi ahli sng aje:-

1. Yuran keahlian seumur hidup RM 65 sahaja. Tambahan postage member KIT RM 10 (semenanjung) atau RM 20 (Sabah & Sarawak)

* Mohon rujuk 'Cara Pembelian & Pembayaran' di MENU bagi mendapatkan kaedah pembayaran ok..

2. ATAU.......
    Dengan pembelian RM 660 barangan Shaklee, anda layak mendapat keahlian percuma

3. ATAU.....
    Percuma keahlian dengan pembelian 3 kotak Kolagen Shaklee

4. ATAU..
    Percuma Keahlian dengan pembelian 2 botol VIVIC Shaklee

5. Kemudian berikan Details anda kepada mummy untuk didaftarkan sebagai ahli Shaklee
    - Nama Penuh anda & pasangan (jika ada)
    - No IC anda & Pasangan (jika ada)
    - alamat lengkap
    - no TEL

6. Sekiranya anda telah berkahwin, automatik pasangan anda turut jadi ahli. untung kan?


7. Berminat?????

pm mummy 0122817012
FB: Mummy Yosh
e-mail: lilyshaklee@gmail.com
no SID: 920081



7 comments:

  1. Macam2 keterujaan semenjak join members Shaklee ni.. x menyesal..
    http://zarahealthylife.blogspot.com/2014/06/kenapa-saya-jadi-ahli-shaklee.html

    ReplyDelete
  2. Jom jadi ahli Shaklee secara percuma.. Nak tahu caranya jom ke blog saya..:-)

    http://daisyrose88.blogspot.com/2014/07/cara-menjadi-ahli-shaklee.html

    ReplyDelete
  3. Tiada penyesalan bila join shaklee...

    bysyiraishak.blogspot.com/2014/07/cara-jadi-ahli-shaklee.html

    ReplyDelete