Thursday, September 4, 2014

Set Kesuburan Suami Isteri

setiap pasangan yang mendirikan rumah tangga, sudah pasti ingin cahaya mata sebagai penambah seri di dalam keluarga yang dibina. namun, ade sesetengah pasangan yang sukar untuk mendapatkan cahayamata, mahupon lambat atau mempunyai masalah kesuburan.

namun, apa yg mummy nak katakan terlebih awal adalah, rezeki itu ada, tapi ketentuan dari Ilahi samada cepat or lambat atau rezeki yg bagaimana Dia ingin berikan. semua nya Perancangan dari Nya.. tapi sebagai manusia, adalah tidak salah sekiranya kita berusaha..selain doa dan permintaan kepada Nya, kita boleh mencuba alternatif lain spt berjumpa pakar kesihatan, berurut mahupon mengambil supplement yang dapat menyokong sistem kesihatan badan dan kesuburan.

Di sini, mummy ingin suggestkan set kesuburan yang basic untuk kesuburan suami isteri untuk kesuburan..

SET UNTUK ISTERI

GLA- Membantu kesuburan dengan memperbaiki struktur sel pembiakan, meningkatkan kesuburan  seterusnya peluang untuk kehamilan. GLA juga mengawal ketidakseimbangan hormon, mengawal haid agar lebih teratur setia bulan dan membantu mengurangkan sakit senggugut.

Vitamin B-COMPLEX- B Complex amat sesuai diambil bagi wanita yang merancang untuk kehamilan. ini kerana ia mengandungi asid folik yang diperlukan di awal kehamilan dan menguatkan dinding rahim.

SET UNTUK SUAMI

VITAMIN E- selain menghaluskan dan mencantikkan kulit, Vitamin E berfungsi dalam dalam meningkatkan tenaga kelakian dan menyuburkan sistem reproduksi lelaki mahupon wanita.

ZINK- Bagi kaum lelaki, ZINK amat penting bagi proses pembentukan hormon Testosterone dan menguatkan Sperma untuk lebih aktif menembusi ovum.
Adalah disarankan agar suami isteri berusaha untuk mendapatkan zuriat..kita hanya mampu merancang dan berusaha, InyaAllah rezeki itu datang dari Nya..
bagi yang ingin mencuba untuk mendapatkan zuriat, boleh 

PM/WHATSAPP/TELEGRAM mummy di talian 0122817012

LIKE Fb Page: Mummyosh Natural Health & Beauty

SID No: 920081

Posted via Blogaway

No comments:

Post a Comment